Cea mai mare problema a Stelei in aceasta iarna! Remarca lui Kapetanos dupa al 8-lea meci fara victorie in Spania: "Sa mai faca si altii"

Autor: Sport.ro
Duminica 02 Februarie 2014, 16:26

	Cea mai mare problema a Stelei in aceasta iarna! Remarca lui Kapetanos dupa al 8-lea meci fara victorie in Spania: "Sa mai faca si altii"

►Special Like Romania: LIVE in studio Sport.ro! Mosu' Doroftei, luni, ora 19:00 si Regele Hagi, in ziua in care implineste 49 de ani - miercuri, ora 19:00

Steaua se chinuie in aceasta iarna. Antrenamente istovitoare pentru jucatori, intrebari apasatoare pentru Laurentiu Reghecampf si un efort depus de fiecare suporter in aceste zile de a privi ingaduitor fiecare meci al favoritilor fara sut pe poarta.

Jocul nu merge, plecarea lui Bourceanu e o pierere importanta, iar problemele medicale ale lui Pintilii ii ingrijoreaza din ce in ce mai mult pe oficiali.

Cu toate astea, clasamentul arata ca Steaua ramane principala favorita pentru castigarea titlului in Liga I. Nimic nu e pierdut pentru stelisti, dar Reghe se vede pus intr-o situtie delicata - trebuie sa gaseasca cel mai bun sistem de joc in cele 12 zile ramase pana la primul joc oficial al anului.

Cele mai mari dileme sunt la mijlocul terenului. Sa fie un singur inchizator? Sa aduca urgent un inlocuitor pentru Bourceanu? Sa-l transfere pe Sanmartean? Tanase in stanga, sau in centru? Keseru, unde? Si cand?

Remarca facuta ieri de Pantelis Kapetanos, imediat dupa meciul cu Lokomotiv Plovdiv, arata ca toata lumea de la Steaua e constienta de problemele pe care le are echipa la mijlocul terenului.

Intrebat de reporterul DigiSport care este explicatia pentru lipsa de eficienta a atacantilor in aceasta iarna, Kapetanos a raspuns, usor iritat: "Nu putem numai eu si Piovaccari sa facem tot, trebuie sa mai si vina mingea acolo."

Pana la primul meci oficial din campionat, cu Concordia Chiajna (14 februarie), Steaua va mai juca doua partide amicale in Spania: cu Korona Kielce (3 februarie) si IF Elfsborg (5 februarie).

Președintele Senatului, Teodor Meleșcanu, este cercetat de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului
BRAT