Andrei Ivan Sorin Cartu Universitatea Craiova Superliga

"Cea mai mare greșeală a lui". Jucătorul de la Universitatea Craiova, criticat dur de Sorin Cârțu

Unul dintre jucătorii importanți de la Universitatea Craiova trece printr-o perioadă dificilă, în care a pierdut locul de titular. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Septembrie 2023, 18:13
Data actualizarii: Marti 26 Septembrie 2023, 18:23

Sorin Cârțu este de părere că problema fotbalistului are legătură cu atitudinea sa, jucătorul considerând că este nedreptățit, iar lipsa de motivare îi afectează randamentul. 

"E frustrare, e frustrare mare. Atitudinea lui când intră pe teren, el nu încearcă să schimbe atitudinea antrenorului sau gândirea oamenilor vis-a-vis de el, el se închide în el și își ia o atitudine de blazare.

Cârțu: "A fost sprijinit când a dat chix"

El și când intră, și când iese, se simte neîndreptățit. Nu e profesionist. Și etapa trecută a fost rezervă. Este cea mai mare greșeală a lui, să intre într-o formă de blazare, dezinteres. Prin multe exemple poți să îi dai caracteristica de egocentrist.

Ivan, noi spunem că el se consideră neîndreptățit, el nu are voie să se considere neîndreptățit. A fost foarte sprijint. Când a dat chix, Rotaru a renunțat la 1.5 milioane ca să îl aducă înapoi. În România e ca și cum un patron cumpără un jucător cu 1.5 milioane. L-a adus, l-a recapacitat.

De ce să te simți neîndreptățit? Ți-am dat contract până în 2027, din 2023 a semnat pe cinci ani. Tu trebuie să muncești și în toate acțiunile pe care le faci, apărătorul nu are voie să știe pe ce picior driblezi tu. Este o vină a lui că este contrat pe apărători. Face dribling doar pe piciorul drept. De ce să nu pot să fac și cu stângul?", a spus Sorin Cârțu, potrivit Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!