Cea mai importanta decizie luata in vestiarul Stelei inaintea meciului cu Craiova. Ce trebuie sa anunte Galca

Cea mai importanta decizie luata in vestiarul Stelei inaintea meciului cu Craiova. Ce trebuie sa anunte Galca

In ultimul an, Steaua a schimbat mai multi capitani decat in ultimele sezoane.

Bourceanu a plecat la Trabzonspor din postura de capitan. Apoi Pintilii s-a dus langa Reghe la Al Hilal. Tanase nu va juca la Craiova, in urmatorul meci, iar Prepelita a fost exclus din lot dupa ce a refuzat sa-si prelungeasca contractul.

Acum, vestiarul Stelei trebuie sa anunte urmatorul capitan din Ghencea. Pentru meciul cu Craiova, Steaua nu are un capitan, iar Galca are cateva optiuni, insa niciuna nu pare 100% sigura.

ALEX CHIPCIU - Are vechime si are potentialul sa fie urmatorul transfer de top din Ghencea. Chipciu reprezinta profilul unui lider la Steaua, iar in partida cu Craiova pare sa fie cea mai realista optiune pentru banderola de capitan.

RAUL RUSESCU - Fotbalist iubit de galerie, pentru zecile de goluri reusite in tricoul Stelei, Rusescu poate fi o varianta pentru Galca si vestiar. Rusescu ramane totusi un jucator imprumutat in Ghencea, iar absenta sa din primul 11 in meciul cu Rapid ar putea reprezenta o decizie a conducerii de a nu se mai baza pe jucatorii care nu vor mai juca din vara.

ALEX BOURCEANU - Fostul capitan al Stelei poate fi reales ca purtator al banderolei si in urmatorul meci. Fara Prepelita si cu experimentul Filip - Breeveld cu Rapid esuat, Bourceanu pare tot sigur un titular de baza in acest retur. Galca are nevoie de el.

VARELA - Este unul dintre cei mai constanti jucatori din Ghencea, e apreciat de fani, iar echipa are incredere in el. Varela poate fi, precum Chiriches, Gardos si Szukala, un viitor transfer pe milioane facut de Steaua.

VOTEAZA IN SONDAJUL DE MAI JOS: CINE AR TREBUI SA FIE CAPITANUL STELEI CU CRAIOVA?

Cine ar trebui sa fie capitanul Stelei cu CSU Craiova? (6577 voturi)
 
Chipciu
45.26%
2977 voturi
 
Rusescu
8.15%
536 voturi
 
Bourceanu
19.23%
1265 voturi
 
Varela
27.35%
1799 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția oficială a autorităților după tragedia de la Victor Babeș. ”Toți vinovații trebuie să răspundă”
BRAT
Modifică setările cookies