Ce transformare radicala! Afacerea de zeci de milioane de euro care lasa echipa de titlu a Stelei in 3 jucatori

Ce transformare radicala! Afacerea de zeci de milioane de euro care lasa echipa de titlu a Stelei in 3 jucatori

Cu un lot din care oamenii cheie au plecat, iar cele mai grele nume ramase sunt curtate cu milioane de euro, Galca trebuie sa inventeze o noua echipa de titlu in Ghencea.

 Performanta - constanta - profit: acesta este trioul cu care Steaua a reusit sa domine in realitate fotbalul din Romania in ultimii ani.

Fotbalul eficient practicat constant si linistea adusa prin investitii profitabile, in care cei mai buni jucatori au fost vanduti cand cota lor era la apogeu au facut din Steaua nu numai una dintre marile candidate la titlu, dar si o echipa stabila din punct de vedere financiar.

In acest sezon, Galca trebuie sa aduca un nou titlu in Ghencea, desi din lotul de titlu al lui Reghecampf mai pot ramane numai 3 fotbalisti. 6 fotbalisti au plecat de la Steaua pana acum, iar alti doi ar putea parasi clubul in curand pentru alte milioane de euro.

Bourceanu a plecat la Trabzonspor, Rusescu la Sevilla, Gardos la Southampton, Chiriches la Tottenham, Tatarusanu la Fiorentina, iar Pintilii la Al Hilal, pentru ca despartirile sa nu se opreasca aici.

Din lotul de acum, Latovlevici ar putea fi urmatorul jucator care pleaca. Dinamo Zabreb a fost dispusa sa plateasca 1.5 milioane de euro pentru fundasul stanga al Stelei, oferta refuzata de conducerea din Ghencea in acest moment.

Latovlevici este evaluat de transfermarkt.de la 2.3 milioane de euro. Acum, Keseru este pe lista de transferuri a unui club din Rusia. Tom Tomsk il vaneaza pe jucatorul evaluat la 2.5 milioane de euro in prezent.

Citeste si:Steaua
VIDEO PROTVPLUS.RO

Reacția oficială a autorităților după tragedia de la Victor Babeș. ”Toți vinovații trebuie să răspundă”
BRAT
Modifică setările cookies