Ce surpriză vor avea fanii echipei naționale în aeroport: tot 'arsenalul' pentru a-și susține favoriții la EURO 2024, turneu transmis de Pro TV, Pro Arena și VOYO

EURO 2024 suporteri Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 15:36
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 15:38

Campionatul European  din Germania se desfășoară în perioada 14 iunie - 14 iulie. 

Lagardere Travel Retail și Federația Română de Fotbal organizează un eveniment pentru pasagerii din Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din București, înaintea plecării lotului României în Germania

Împreună cu Federația Română de Fotbal, Lagardere Travel Retail a decis să marcheze și să ureze succes lotului României, înainte de plecarea la meciurile de pregătire pentru EURO 2024 printr-un eveniment special, ce se va desfășura la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, din București, luni 10 iunie.

Toți cei care se vor afla în incinta Aeroportului „Henri Coandă”, luni 10 iunie, în intervalul 16h00-17h00 vor avea ocazia să petreacă momente frumoase alături de echipa națională de fotbal a României, să primească autografe și să realizeze fotografii cu cei din echipă și staff-ul tehnic.

Este o ocazie importantă, pentru cei care tranzitează aeroportul din Otopeni să achiziționeze suveniruri speciale, cu logo-ul echipei naționale de fotbal, de la unul dintre magazinele FAN STORE din aeroport, pe care Lagardere Travel Retail și Federația Română de Fotbal le-au creat special pentru fanii sportului rege. Suporterii pot cumpăra produsele preferate atât în  incinta aeroportului „Henri Coandă”, dar și celelalte magazine din țară.

Echipamente complete de fotbal, tricouri, eșarfe, fulare, mingi și multe altele, îi așteaptă pe suporteri și în magazinele Lagardère Travel Retail România de pe aeroporturile din Cluj-Napoca, Timișoara, Suceava, Bacău și Iași, plus în alte magazine din București, Ploiești, Pitești, Oradea, Iași, Baia Mare, Craiova, Cluj-Napoca, Brașov, Arad, Constanța. În București produsele se găsesc și în magazinele Inmedio: Promenada Mall, Veranda Mall, Galeria Feeria, Inmedio Pasaj Universitate și Inmedio Bulevardul Carol.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!