Florin Prunea Dinamo Liga 1 Superliga

Prunea rupe tacerea dupa ce s-a despartit de Dinamo! "M-am simtit folosit, asta ma deranjeaza foarte tare si nu o sa uit!" Ce acuze aduce clubului

Florin Prunea nu mai este presedintele lui Dinamo. El a plecat sambata de la club si a dorit o despartirea amiabila prin platirea salariilor restante, insa acest lucru nu a fost posbil, astfel ca a dat clubul in judecata.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Iunie 2020, 22:24
Data actualizarii: Luni 15 Iunie 2020, 23:16

Prunea a spus ca s-a simtit folosit si ca la Dinamo era haos in momentul cand a venit el.

M-am simtit folosit. Asta ma deranjeaza foarte tare si nu am sa uit. Am picat intr-un razboi civil in care nu aveam ce sa caut. Nu era razboiul meu. Cand altii se acundeau pe sub birouri si nici nu ieseau sa ia apararea echipei, jucatorilor, antrenorilor. Aici era haos cand am ajuns eu", a declarat Florin Prunea pentru PRO TV.

De asemenea, el a declarat ca nu a fost de acord niciodata cu vanzarea lui Nistor si a vorbit despre momentul cand si-a dorit sa plece pentru prima data de la club.

"La plecarea lui Nistor mi-am dat seama ca nu am ce sa caut aici, am vrut chiar sa renunt. Sa il vinzi pe Nistor a fost o greseala inimaginabila la un club de talia lui Dinamo. Sa iti vinzi capitanul, cel mai bun jucator, inima echipei, pe suma la care s-a vandut. Prima data am vrut sa renunt in prima etapa, dupa meciul cu Viitorul. Atunci mi-am dat seama in ce am intrat. Eu am fost adus aici intr-un moment de haos general, cand toti erau speriati de bombe. Le era frica sa mearga pe strada. Usor, usor, am facut ordine. Nu s-a mai apropiat nimeni de echipa. Eram pe un drum bun, ne apropiasem de playoff, dar a venit acel moment cand patronul a anuntat ca vinde clubul pe un leu. De atunci s-a rupt totul. L-am rugat inainte de conferinta sa nu anunte acest lucru pentru ca veneam dupa 3 victorii consecutive, dar nu am reusit sa il conving", a declarat fostul presedinte al lui Dinamo.

Modifică setările cookies