Ce spune Ciprian Marica dupa ce a marcat primul gol in tricoul Stelei: atacantul, intr-o forma mai buna. Marica: "Nu eu l-am adus pe Gebhart"

Autor: Sport.ro
Vineri 29 Ianuarie 2016, 21:16

	Ce spune Ciprian Marica dupa ce a marcat primul gol in tricoul Stelei: atacantul, intr-o forma mai buna. Marica: "Nu eu l-am adus pe Gebhart"

Steaua 1-0 Sturm Graz | Ciprian Marica a vorbit la finalul partidei din Antalya si dupa ce a marcat primul sau gol in tricoul ros-albastru

Marica a inscris primul sau gol pentru Steaua si spune ca abia acum isi intra in forma.

"E un meci de pregatire, dar suntem motivati la fiecare joc sa castigam. Ne bucuram ca am reusit sa invingem, a fost un test bun. Reghe a considerat ca pot juca mai mult, asa ca am facut-o, dupa ce am stat pe bara la partida trecuta.

Ma simt din ce in ce mai bine si asta se vede cred. Inca lipsesc relatiile de joc si automatismele, dar lucram la asta. 

Nu eu l-am convins pe Gebhart sa vina, eu doar am oferit o parere despre el. Nu eu m-am ocupat de aducerea lui. Cred ca si el are nevoie de Steaua in momentul asta si pe parcurs va deveni un jucator foarte bun. El are inca 26 de ani si e un plus pentru Steaua", a spus Ciprian Marica la Digisport.

Marica a lansat si un sageata otravita catre dinamovistul Andrei Marc, ca raspuns la declaratiile acestuia.

"Nu stiu cine este acest Andrei Marc si nu pot sa comentez", a mai spus Marica, atunci cand a fost intrebat despre declaratiile venite din partea dinamovistilor, care au spus ca revenirea lui in Liga I reprezinta un mare esec al carierei.

A fost atins pragul de un milion de persoane vaccinate împotriva Covid-19 în România. Ce spune Florin Cîțu
BRAT

Modifică setările cookies