Vineri 29 Ianuarie 2016, 21:16

Ce spune Ciprian Marica dupa ce a marcat primul gol in tricoul Stelei: atacantul, intr-o forma mai buna. Marica: "Nu eu l-am adus pe Gebhart"


	Ce spune Ciprian Marica dupa ce a marcat primul gol in tricoul Stelei: atacantul, intr-o forma mai buna. Marica: "Nu eu l-am adus pe Gebhart"

Steaua 1-0 Sturm Graz | Ciprian Marica a vorbit la finalul partidei din Antalya si dupa ce a marcat primul sau gol in tricoul ros-albastru

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Marica a inscris primul sau gol pentru Steaua si spune ca abia acum isi intra in forma.

"E un meci de pregatire, dar suntem motivati la fiecare joc sa castigam. Ne bucuram ca am reusit sa invingem, a fost un test bun. Reghe a considerat ca pot juca mai mult, asa ca am facut-o, dupa ce am stat pe bara la partida trecuta.

Ma simt din ce in ce mai bine si asta se vede cred. Inca lipsesc relatiile de joc si automatismele, dar lucram la asta. 

Nu eu l-am convins pe Gebhart sa vina, eu doar am oferit o parere despre el. Nu eu m-am ocupat de aducerea lui. Cred ca si el are nevoie de Steaua in momentul asta si pe parcurs va deveni un jucator foarte bun. El are inca 26 de ani si e un plus pentru Steaua", a spus Ciprian Marica la Digisport.

Marica a lansat si un sageata otravita catre dinamovistul Andrei Marc, ca raspuns la declaratiile acestuia.

"Nu stiu cine este acest Andrei Marc si nu pot sa comentez", a mai spus Marica, atunci cand a fost intrebat despre declaratiile venite din partea dinamovistilor, care au spus ca revenirea lui in Liga I reprezinta un mare esec al carierei.

8 comentarii
 • 30 2016
  om bun CE BINE II SADE LUI MARICA IN CULORILE STELEI......
 • 29 2016
  +++ prapadit de fotbalist...
 • 29 2016
  vvv ce javra ai fost si ai ajuns un mioritic bucovinean:))...
 • 29 2016
  ERA CRITICILE O S A-L MOTIVEZE PE MARICA. SE VA PREGATI MAI BINE , SI VA PRINDE SI NATIONALA ....
 • 29 2016
  vosi sa m o a r a toti catzeii auuuuu...
 • 29 2016
  john Bravo Marica! ...atatea declaratii denigrante din partea dinamovistilor sper sa-l motiveze si s-a le umple poarta de goluri....
 • 29 2016
  pscps dar marita asta ,cine pl mea este...
 • 29 2016
  nyewneywewtnatenawnteaw SCLAVU LU GIGI SI AL CLONEI...
 • 30 2016
  opservator NU ASTEPTA SALARU 5 luni ca un dinaovist pus mai bn la gigisi la clona vretzi sa oce jucatori cu istorie si nume pe degeba salv ar fii de mergea sa muncesca dedeba asa are ptr ce sa se antreneje are antrenos are bani la dinamo nici copii de mingi nu mai vor sa stea :))...
BRAT