Liga 1

Ce și-a reproșat Torje, după ce a marcat un supergol cu Rapid: ”Era mai bine să fi făcut asta”

Dinamo și Rapid au încheiat la egalitate, 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 22:44
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 22:52

Gabriel Torje (31 de ani) a marcat golul dinamoviștilor, dar nu a reușit să aducă prima victorie după 10 etape pentru echipa pregătită în prezent de Mircea Rednic.

Mijlocașul își reproșează decizia luată la golul Rapidului, când a preferat să încerce să obțină un fault, dar nu l-a impresionat pe Horațiu Feșnic.

  • Imagine din Dinamo - Rapid

Gabriel Torje, concluzii după Dinamo - Rapid

„Este greu să rezistăm 30 de minute, n-am mai ținut de minge, am făcut greșeli. Ăsta este fotbalul. Domnul Rednic mi-a explicat ceea ce era mai bine de făcut, eram conștient că era mai bine să fi degajat, a fost o decizie de moment. Îmi pare rău pentru că am muncit cu toții foarte mult astăzi.

Nu mai contează acum, aș fi preferat să fie un autogol și să câștigăm cu 1-0. Știam că e bine (n.r. - Alexandru Răuță), era conștient, a amețit, important e că el este bine acum.

Îl așteptăm la antrenament pentru că este un jucător exponențial. Încerc să-mi fac treaba cât mai bine, nu contează cine este căpitan. Important este să încercăm cu toții să salvăm acest club”, a spus Torje.

În urma acestui rezultat, Dinamo a rămas pe penultimul loc, cu opt puncte, și se pregătește pentru duelul cu Sepsi din următoarea etapă.

Rapid este în continuare pe locul șase, cu 22 de puncte, iar în următoarea rundă va primi vizita celor de la U Craiova 1948.

Modifică setările cookies