Ce se intampla cu tripleta dorita de Steaua. "Budescu, Alibec si De Amorim nu mai merg la Steaua nici daca le da milioane"

Ce se intampla cu tripleta dorita de Steaua. "Budescu, Alibec si De Amorim nu mai merg la Steaua nici daca le da milioane"

Rosenborg - Steaua, joi de la 21:00 la ProTV

“Steaua, cu oricare jucator dintre Budescu, Alibec si Amorim, nu zic toti 3, cu oricare doi din ei ii luau, in momentul de fata erau in grupele Champions League. In plus, scapa si de o contracandidata in competitia interna, ma refer la Astra. Acum nu mai vor ei sa se ducă la Steaua. Ar putea sa le dea milioane, ca nu se mai duc. Iti spun eu, in momentul asta nu-si mai doresc, poate sa le dea milioane”, a spus Sumudică la Dolce Sport.

Acesta are o noua propunere pentru echipa nationala, dupa ce pariul sau initial, Budescu, are sanse mici de realizare dupa ce Anghel Iordanescu si-a manifestat intentia de a-l lasa acasa pentru dubla cu Ungaria si Grecia. Sumudica pariaza pe Alibec, unul dintre cei mai buni jucatori ai Astrei in acest debut de sezon:

“Este un baiat care este bolnav dupa fotbal, daca il scoti se supara, daca nu-l bagi intri in conflict cu el. Daca el va avea continuitate anul acesta si va reusi sa se pregateasca bine, cu siguranta va da foarte multe goluri si ar fi nedrept sa nu fie si el la echipa nationala”, a mai spus Sumudica.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies