Liga 1

Detalii de ultimă oră despre transferul lui Ongenda în Arabia Saudită!

FC Botoșani și-ar putea pierde liderul.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 19:34
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 20:20

Echipa ar putea să se despartă de Hervin Ongenda, copilul ”rătăcit” al lui PSG. Francezul are oferte din zona arabă și ar putea părăsi echipa la finalul acestui sezon. Interul mai are contract cu gruparea moldavă până la finalul actualului sezon, iar Valeriu Iftime anunță că există discuții în stadiu avansat pentru despărțirea de liderul echipei de pe locul 4.

Există o discuție avansată în privința asta, dar nu mai depinde de mine. Totul e la mâna lui Hervin. Acceptă condițiile și pleacă. Numai în condițiile în care va aduce un beneficiu financiar echipei va pleca.

Pleacă în vară dacă vrea să plece. I-am făcut o ofertă. Herrvin are o ofertă deschisă de la Botoșani pentru următorii 10 ani. Poate să plece și să revină oricând la Botoșani, ușa va fi mereu deschisă, la nivelul salarial al lui Botoșani. Hervin Rămâne un copil special. El poate mai mult, e vorba de viața lui fotbalistică. Nu pot să vă zic cât valorează, e detaliu de negociere”, a transmis Valeriu Iftime, pentru sport.ro și PRO TV.

În acest sezon, Ongenda a marcat de 3 ori și a oferit patru pase decisive în 21 de meciuri. PSG (16 meciuri / 2 goluri), Bastia (19/0), Zwole (3/0), Chievo (3/0) și Real Murcia (2/0) sunt celelalte echipe din cariera acestuia.

Modifică setările cookies