Florinel Coman FCSB Toni Petrea Superliga

Ce se întâmplă cu Florinel Coman: anunțul făcut de Toni Petrea, la conferința de presă

Toni Petrea a vorbit despre posibilitatea ca Florinel Coman să fie împrumutat la o altă echipă din Liga 1, din cauza evoluțiilor sale modeste.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 15:28
Data actualizarii: Sambata 23 Aprilie 2022, 15:33

Antrenorul celor de la FCSB a lăsat de înțeles că se bazează în continuare pe Coman, chiar dacă acesta și-a pierdut locul de titular și nu a făcut diferența în meciurile în care a fost folosit.

"Nu cred în plecarea lui Florinel Coman, momentan nu s-a discutat la noi despre așa ceva. Au fost doar discuții în presă. Tot timpul cred că e nevoie de un jucător pe un anumit post. Știți că la final de sezon există tot felul de mutări,

Vom vedea, orice jucător valoros este binevenit la noi. Nu am făcut strategia pentru sezonul viitor, pur și simplu mă gândesc la ceea ce se întâmplă acum", a spus Toni Petrea, la conferința de presă premergătoare partidei cu Farul.

18 meciuri a strâns Florinel Coman la FCSB în acest sezon, reușind doar un gol și două pase decisive.

Gigi Becali: ”Încă mai am încredere în Florinel Coman”

„Nu (n.r. nu îl va împrumuta la Farul). Florinel Coman… încă mai am încredere în el. Ați văzut tactica lui Toni Petrea, a băgat un mijloc puternic. După care și la schimbări ați văzut, l-a băgat pe Dumiter. Putea să îl bage pe Florinel, dar a zis că are nevoie de scor”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO Arena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!