Ce salariu are Viorel Moldovan, noul președinte de la Rapid

Viorel Moldovan Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2024, 19:02
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2024, 19:02

Daniel Niculae a plecat de la Rapid, acolo unde ocupa postul de președinte, iar giuleștenii au adus în cel mai scurt timp un înlocuitor.

Viorel Moldovan (51 de ani) a acceptat propunerea venită din partea lui Dan Șucu și Victor Angelescu pentru a se întoarce la Rapid ca președinte. În ultimii trei ani, ex-internaționalul a fost analist TV.

Ce salariu are Viorel Moldovan la Rapid

Chiar dacă a fost antrenor timp de 13 ani, Moldovan a fost convins că ocupe o funcție în staff-ul administrativ al Rapidului. Giuleștenii i-au oferit acestuia un salariu de 10.000 de euro pe lună, scrie GSP.ro.

Ultima oară, Viorel Moldovan a activat ca antrenor la Petrolul Ploiești, în sezonul 2020-2021, când echipa se afla în Liga 2. În plus, acesta a mai antrenat FC Vaslui, FC Brașov, Sportul Studențesc, Rapid, Auxerre, Chindia și naționala U21.

Ca antrenor la Rapid, în sezonul 2013-2014, Viorel Moldovan a reușit promovarea din Liga 2 în Liga 1.

Viorel Moldovan, noul președinte al Rapidului

Viorel Moldovan a mai fost director sportiv la Rapid, pentru o scurtă perioadă, în 2007

"Experiența sa, atât națională cât și internațională, va aduce un plus de valoare în eforturile noastre de a readuce Rapidul acolo unde îi este locul – în vârful fotbalului românesc.

Bine ai revenit acasă, Viorel Moldovan!", este și o parte din mesajul clubului Rapid după ce Moldovan a revenit în Giulești.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!