Ce ofertă a refuzat Viorel Moldovan înainte de a semna cu Rapid: ”Mi-a cerut un sfat”

Viorel Moldovan Dinamo Florin Prunea Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2024, 22:34
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2024, 22:35

Rapid și-a prezentat noul președinte.

În locul lui Daniel Niculae, care a plecat de la club, Viorel Moldovan (51 de ani) a fost ”instalat” în funcția de președinte.

Fost jucător și antrenor la Rapid, Viorel Moldovan activase ultima oară la Petrolul, în sezonul 2020/2021, ca tehnician. Ulterior, ex-internaționalul a devenit analist TV.  

Înainte de a fi contactat de Dan Șucu și Victor Angelescu pentru a prelua postul de președinte la Rapid, Viorel Moldovan a avut și o altă ofertă, din partea unei rivale a giuleștenilor.

Florin Prunea dezvăluie: Dinamo l-a vrut pe Viorel Moldovan

Florin Prunea (55 de ani) a dezvăluit că Dinamo l-a contactat pe fostul mare internațional, iar acesta i-a cerut chiar și un sfat fostului portar. În cele din urmă, Moldovan a ales să semneze cu gruparea giuleșteană.

Știam de acum două zile. El a avut de ales, nu a fost doar Rapid. A avut de ales între Rapid și Dinamo. A fost ofertat și de Dinamo. Chiar mi-a cerut un sfat. Este prima dată în ipostaza de conducător, și-a ales și un alt drum.

I-am spus cam cum văd eu lucrurile, eu zic că este un câștig pentru Rapid. Are libertate totală pentru partea sportivă. Adică, antrenori, jucători și tot ce înseamnă parte sportivă. Deși antrenorul a venit înaintea lui, mi-a spus că-și asumă aceste lucruri. Adică nu-l poate da afară pe Lennon, dar poate să-și pună punctul de vedere”, a spus Prunea, la Digi Sport.

Viorel Moldovan, noul președinte al Rapidului

Viorel Moldovan a mai fost director sportiv la Rapid, pentru o scurtă perioadă, în 2007

"Experiența sa, atât națională cât și internațională, va aduce un plus de valoare în eforturile noastre de a readuce Rapidul acolo unde îi este locul – în vârful fotbalului românesc.

Bine ai revenit acasă, Viorel Moldovan!", este și o parte din mesajul clubului Rapid după ce Moldovan a revenit în Giulești.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!