Liga 1

Ce s-ar fi intamplat daca? Gigi Becali a avut o OFERTA imensa pentru Steaua! Cati bani primea si cine voia clubul:

Steaua trece printr-un scandal in care isi disputa cu Armata mai multe detalii care definesc ceea ce inseamna Steaua in ochii suporterilor astazi.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Februarie 2015, 17:36
Data actualizarii: Miercuri 11 Februarie 2015, 18:06

Numai ca Mirel Radoi spunea in urma cu cativa cinci ani ca Gigi Becali a avut in 2010 o oferta de a ceda clubul unor arabi. Chiar finul Mirel l-a informat, insa patronul nu a vrut sa auda despre asa ceva.

Totusi, daca afacerea s-ar fi facut, scandalul care implica astazi marca 'Steaua', ar fi capatat proportii internationale.

"Cand eram in Arabia Saudita (n.r. la Al Hilal), i-am zis lui Gigi de o oferta de 40 de milioane de euro. Nici n-a vrut sa auda de negocieri. A spus 'nu' din start", dezvaluia atunci Mirel Radoi.

Filmul evenimentelor arata ca dupa doar un an dupa eventuala tranzactie cu oamenii din zona araba, Armata a inceput procesul in care cerea anularea marcii inregistrata de Gigi Becali. Atunci, imediat dupa izbucnirea scandalului, patronul acuza ca sunt presiuni politice, iar demersul oficialitatilor militare deriva de aici.

Altfel, daca tranzactia se facea, noii patroni puteau sa fie in postura de a fi cumparat un club fara nume, fara culori, fara sigla, fara palmares, din el ramanand doar un lot de jucatori pe care plateau 40 de milioane de euro.

Modifică setările cookies