Ce mega atacant a vrut sa aduca Radoi la Steaua: "Ma intelesesem cu el la 30.000 pe luna". Becali l-a preferat pe Tade

Ce mega atacant a vrut sa aduca Radoi la Steaua: "Ma intelesesem cu el la 30.000 pe luna". Becali l-a preferat pe Tade

Steaua putea sa ia un super golgheter dar l-a luat pe Tade :)

"Noi am intampinat probleme cand am vrut sa-l aduc pe Grafite, ne-am lovit de un salariu de 30.000 de euro, dar pe care noi puteam sa-l scoatem din drepturi de imagine", a spus Radoi pentru ProTV.

Brazilianul Grafite a ajuns celebru in Bundesliga, cand juca la Wolfsburg. Acesta a marcat 35 de goluri in 31 de meciuri pentru nemti, in sezonul 2008-2009, cand echipa a luat titlul, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din Europa in acel an.

Grafite a mai jucat 2 ani la Wolfsburg dupa care a luat drumul Arabiei, jucand la Al Ahli 3 ani, la care a dat 79 de goluri in 94 de meciuri, iar apoi un sezon la Al Sadd, unde a dat 5 goluri in 14 meciuri. In prezent, Grafite joaca la Santa Cruz, pentru care a dat 13 goluri in 19 meciuri sezonul trecut.

Acesta are Cupa Libertadores si Cupa Mondiala a Cluburilor cu Sao Paolo, titlul in Bundesliga cu Wolfsburg, diferite cupe cu Al Alhi si Santa Cruz, dar si titlul de golgheter in Bundesliga in 2009, atunci cand a iesit si jucatorul anului. Grafite a avut atunci 28 de goluri in campionat, al treilea cel mai bun marcator din ultimii 30 de ani in Germania, dupa Lewandwski (30 de goluri sezonul acesta) si Huntelaar (29 de goluri in 2011-2012).

Motivul pentru care Becali a refuzat sa il transfere pe Grafite e cel mai probabil varsta brazilianului, acesta avand 37 de ani.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies