"Ce, ma, voi n-ati facut smecherii la examene?!" Un sef din fotbal si-a dat BAC-ul la TARA cand avea 26 de ani! 5 povesti GENIALE

Autor: Sport.ro
Luni 08 Iulie 2013, 15:08

	"Ce, ma, voi n-ati facut smecherii la examene?!" Un sef din fotbal si-a dat BAC-ul la TARA cand avea 26 de ani! 5 povesti GENIALE

BAC-ul nu le creeaza probleme doar pustilor care termina la timp liceul in Romania! Fotbalul a avut suficiente probleme cu scoala de-a lungul timpului!

Cristi Borcea si-a luat examenul de final de liceu abia la 26 de ani, la Fierbinti, cand era deja oficial dinamovist.

"Nu se putea ca un om cu pozitia mea sa nu aiba o diploma de bacalaureat. Nu stiti cum e? Am avut o relatie si asta a fost. Vreti sa spuneti ca n-ati facut niciodata smecherii la examene? Nu mi-a placut scoala, cui ii place? Faceam 100.000 de lei pe zi din butelii, ma mai interesa pe mine scoala?", explica acum cativa ani Borcea.

Borcea a avut emotii mari cu BAC-ul, pe care a reusit sa-l treaca in cele din urma. La fel ca el, Dumitru Dragomir a trecut printr-un scenariu asemanator, doar ca seful de la Liga a terminat-o cu scoala la 28 de ani tot intr-o institutie din spatiul rural.

Marica si Torje, vedetele de azi ale nationalei, au trecut fara emotii BAC-ul, cu mediile 7,70, respectiv 8,19. Anul trecut, pustiul Leonard Manole, international de juniori, a luat 1 la romana scris si n-a mai facut fata stresului. Nu s-a mai prezentat la proba de limba straina, asa ca n-a avut medie finala.

Florin Bratu putea s-o pateasca si el rau in 2012. A fost amendat cu 40.000 de euro pentru ca a insistat sa-si dea BAC-ul, desi Gaz Metan Medias, echipa lui de atunci, se pregatea sa plece in cantonament. Pana la urma, Bratu s-a despartit de Gaz Metan si a scapat de plata sanctiunii. Fostii sai colegi de la Dinamo, Ganea si Danciulescu, si-au luat diplomele la 34 de ani, in timp ce un alt fost dinamovist, Florentin Petre a trecut BAC-ul la limita celor 30 de ani.

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies