Gigi Becali Dan Petrescu Laurentiu Reghecampf Steaua Liga 1

CE LOVITURA! Gigi a ales deja cine vine la Steaua in locul lui Reghecampf: "Il vreau!" Are doua nume pe lista:

Steaua poate ramane fara antrenor, dupa ce Reghecampf are oferta din zona Golfului, de la Al-Hilal.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Mai 2014, 09:44
Data actualizarii: Sambata 24 Mai 2014, 10:21

El poate pleca in cateva zile, iar daca Becali primeste suma corecta pentru a-i rezilia contractul, atunci Steaua trebuie sa isi gaseasca alt antrenor.

DOUA TINTE

Pentru Becali alegerea e grea: el nu are un manager care sa discute personal cu un potential antrenor, iar faptul ca se afla in puscarie ii ingreuneaza si mai mult situatia.

Conform Fanatik, patronul Stelei s-a gandit la doua nume: Dan Petrescu si Gica Hagi.

'SuperDan' a fost contactat deja de apropiati ai Stelei, care i-au povestit despre planurile lui Becali.

"Sa-i transmiteti, va rog, ca desi eu tin mult la el, acum este ultima data cand il ofertez. I-am acordat mai multe sanse si m-a refuzat de fiecare data. E un antrenor foarte bun, il vreau, dar daca nici acum nu va accepta eu nu ma mai rog de el", ar fi spus Becali, potrivit aceleiasi surse.

Alta varianta e Gica Hagi, om care a plecat cu scandal ultima data de pe banca Stelei. Acum, 'Regele' a lasat sa se inteleaga ca ar putea reveni in fotbal, ca antrenor:

"Reghe o sa vorbeasca despre meci, se vorbesc multe in presa. De saptamana viitoare ma gandesc. Mi-ar placea sa ma intorc sa antrenez", a fost declaratia scurta a lui Hagi care lasa loc de o posibila revenire in Ghencea.

Modifică setările cookies