Ce imagine! Marturisirea lui Ovidiu Ioanitoaia: "Nu m-am uitat niciodata la o emisiune Procesul Etapei!"

Ovidiu Ioanitoaia a rememorat clipele petrecute in urma cu 20 de ani, cand Procesul Etapei tinea lumea la televizor pana tarziu in noapte.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Ianuarie 2018, 11:07
Data actualizarii: Vineri 19 Ianuarie 2018, 11:24

Ovidiu Ioanitoaia e, culmea, probabil singurul roman care nu s-a uitat niciodata la Procesul Etapei.

"N-am nicio inregistrare, nici din perioada aia, nici de mai tarziu, si marturisesc ca nu m-am uitat niciodata la vreo emisiune Procesul Etapei, sau Recursul, dupa aia, cap-coada."

"Daca m-as fi uitat, a doua zi, sau emisiunea urmatoare, n-as mai fi facut-o, pentru ca celei la care ma uitam i-as fi gasit foarte multe defecte, foarte multe slabiciuni."

"A fost frumos, a fost o epoca. Era duminica seara, faceam un rating colosal fata de ce se intampla astazi, cand televiziunile comerciale platesc foarte multi bani pe productiile de duminica seara."

"Pe vremea aia nu costa nimic, iar lumea se inghesuia. Tin minte, la Teatrul National, sau la Teatrul Giulesti, lumea se inghesuia sa vina sa stea in sala la emisiune."

Ovidiu Ioanitoaia a fost primul moderator din Romania care a fumat la televizor.

"Pe vremea aia, fumam doua pachete de tigari. Am fost nevoit sa ma las. Acum e un oarecare embargo si in filme. Acum mi se pare ciudat daca vad si intr-un film pe cineva ca fumeaza."

"Nu stiu insa daca lumea de acum e mai sanatoasa decat atunci, cand nu exista acest embargo impotriva fumatorilor."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!