Farul Constanta - CS Mioveni Gica Hagi Superliga Superliga

Ce atitudine trebuie adoptată de fotbaliștii Farului Constanța? Gică Hagi a oferit răspunsul

Farul Constanța se va duela cu CS Mioveni vineri, 4 noiembrie, de la ora 21:00.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Noiembrie 2022, 19:12
Data actualizarii: Joi 03 Noiembrie 2022, 19:10

Gică Hagi a prefațat duelul din etapa a 17-a a Superligii și a evidențiat faptul că pentru a păstra evoluțiile bune pe care Farul le-a oferit până acum, trebuie ca jucătorii să rămână cu aceeași atitudine.

„Am impresia că lucrurile sunt bune. E ceva fantastic ce am făcut noi până acum în momentul de față, dar trebuie să rămânem echilibrați, să avem aceeași foame de a câștiga. 

Să avem același spirit colectiv, nu individual, jocul de echipă să fie foarte bine, să fie bazat pe principiile noastre pe care le accesăm și să rămânem aceeași, pentru că drumul e lung”, a explicat Gică Hagi.

Problemele de la Farul Constanța

„Probleme? M-am obișnuit să vă zic mereu. Avem patru jucători accidentați: Benzar, Nedelcu, Morar și Louis, care din păcate are o problemă pentru care trebuie să facă un control și la echipa de unde aparține și abia după vom trage o concluzie.

Nu cred că o să-l avem nici până la întrerupe. Doar Morar cred că ar putea reveni mai devreme”, a mai spus Gică Hagi la conferința de presă.

Farul, în această stagiune

După 16 etape, Farul Constanța este liderul clasamentului cu 37 de puncte din 48 posibile. Trupa de la nivelul mării a înregistrat 11 victorii, patru rezultate de egalitate și o singură înfrângere.

În ultimul meci, formația condusă de Gică Hagi a reușit s-o învingă pe FC U Craiova pe Stadionul „Ion Oblemenco” cu 2-1, grație reușitelor lui Borza (35') și Popescu (51').

În partida următoare, Farul Constanța se va duela cu CS Mioveni, echipa de pe ultimul loc din „zona fierbinte” și care a reușit singura victorie în etapa a 9-a, cu Sepsi OSk, chiar în Sf. Gheorghe (1-0, Krasniqi 53').

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!