Ce artificiu FIN face Becali pentru ca Radoi sa stea pe banca: Mirel ii ia postul lui Mache! Functia pe care o va ocupa in acte

Autor: Sport.ro
Luni 08 Iunie 2015, 20:43

Fara licenta PRO de antrenor, Mirel Radoi nu va putea ocupa functia de principal in Ghencea. Cel putin nu oficial.

Numit in functia de tehnician al Stelei la doar cateva minute dupa ce Costel Galca i-a adus si Cupa Romaniei Stelei, Mirel Radoi va trebui sa faca un artificiu pentru a putea sta pe banca.

In varsta de doar 34 de ani, Radoi a decis sa agate ghetele in cui pentru a reveni la Steaua ca antrenor si a spus "da" provocarii de a califica echipa in grupele Ligii Campionilor. 

Dornic sa antreneze in Ghencea, Radoi s-a lovit insa de o mare problema: nu detine licenta PRO. In aceste conditii, nasul Gigi Becali, impreuna cu oficialii din Ghencea, au decis sa apeleze la un artificiu, care ii va da dreptul sa stea pe banca si la meciurile din campionat ori cupele europene.

www.sport.ro a aflat ca Radoi va fi numit in functia de Director Sportiv, urmand sa-i ia locul lui Marius Ianuli, cel poreclit Mache. Radoi va avea astfel dreptul de a sta pe banca la meciuri, in timp ce Mache va urma sa ia loc fie in tribuna, fie pe banca aditionala, rezervata altor membri din staff.

Oficial, Radoi ar trebui sa fie omul care sa inmaneze foaia de joc observatorilor si sa anunte schimbarile in timpul partidelor, in timp ce italianul Massimo Pedrazzini ar urma sa ocupe postul de antrenor principal.

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies