"Ce a facut Mutu in cariera? N-a castigat un titlu in viata lui!" Gica Popescu, dezvaluiri in premiera despre Dan Petrescu: "Cel mai stramb fotbalist!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 Octombrie 2017, 17:33

	"Ce a facut Mutu in cariera? N-a castigat un titlu in viata lui!" Gica Popescu, dezvaluiri in premiera despre Dan Petrescu: "Cel mai stramb fotbalist!"

Gica Popescu a dezvaluit problemele pe care le-a avut Dan Petrescu in cariera de fotbalist

Gica Popescu a povestit, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, ca i-a explicat fiului sau un principiu important pentru o cariera adevarata de fotbalist: munca si sacrificiu mai presus de toate.

"Daca nu scuipi sange, nu joci fotbal!"

"Ce cariera a facut Mutu? N-a castigat un titlu in viata lui. Nu se poate sa fie usor!"

"Voi ati vazut cum arata Ronaldo dezbracat? Ala nu e pictat in photoshop, munceste de-l gasesc toti dracii. Si asta de 6-7 ani! Alimentatie, antrenament. Alimentatie, antrenament. Lewandowski e la fel. Uite, Petrescu e cel mai bun exemplu."

Ce probleme a avut Dan Petrescu

"Petrescu e cel mai stramb jucator! El nu luase vizita medicala in Anglia, a semnat antrenorul ca sa poata sa-l transfere. Ala e profesionistul! Ani de zile, stretching cate 40 de minute inainte si dupa antrenament. Apa plata tot timpul la el, dieta atenta."

"Avea probleme cu stomacul, cu soldul, cu picioarele, cu gatul. Da' cu ce n-a avut probleme! Si a facut performanta la cel mai inalt nivel pentru ca a fost serios."

"De-aia face si acum rezultate, ca antrenor e cum a fost si ca jucator."

"Calitati fizice n-a avut. Poate nu intelegeti: el avea probleme medicale mari! El nu poate nici acum sa-si tina picioarele drepte, ca are un picior mai mare si unul mai mic, soldurile cu probleme... Gatul! Cum bea un pahar cu apa rece sau sufla vantul mai tare, i se umflau amigdalele. Un om incredibil de serios!", a mai spus Gica Popescu in Gazeta Sporturilor.

Primul deces în România al unei persoane infectate cu varianta Delta de Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies