Nicolae Dica derby Rapid - FCSB Liga 1

Ce a declarat Nicoale Dică înaintea derby-ului Rapid - FCSB

Rapid - FCSB este primul derby din acest sezon, în Liga 1. Meciul are loc duminică, de la 21:30, pe Arena Națională. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 August 2021, 09:13
Data actualizarii: Vineri 13 August 2021, 09:30

Atmosfera se anunță a fi una incendiară, după ce s-a anunțat că s-au vândut deja peste 17.000 de bilete pentru partida care va fi cap de afiș în etapa a cincea din campionat. 

Nicolae Dică este unul dintre fotbaliștii care au jucat în acest derby, înclusiv în dubla din Cupa UEFA, iar așteptările sale de meciul de duminică sunt mari. 

Rapid - FCSB | Atmosferă incendiară pe stadion 
 

Când joci cu 30 - 40.000 în tribună, mai trebuie să mai vină antrenorul să te mai motiveze? Nu mai poate să îţi spună absolut nimic, doar să pregătească jocul tactic. 

Steaua are un lot mai tânăr, cu jucători de la mijlocul terenului în sus care pot face diferenţa unu contra unu, pe spaţii mici au tehnică bună. Rapid mizează foarte mult pe aceşti jucători cu experienţă. Nu sunt la prima tinereţe, dar s-a văzut pe acest început de campionat că contează experienţă.

Mă aştept la un meci spectaculos, pentru că Rapid nu sunt echipa aia care să spui că stă în 30-40 metri şi joacă contraatac. Sunt o echipă care joacă, care încearcă să pună probleme adversarului”, a declarat Nicolae Dică la Telekom Sport. 

Rapid - FCSB | Programul caselor de bilete
 

Rapid e pe locul secund în clasamentul Ligii 1, cu 10 puncte după patru partide, în timp ce FCSB ocupă poziția a patra, cu opt puncte. Lider e CFR Cluj, cu 12 puncte, formație care joacă azi cu Farul Constanța, de la 21:30, în Gruia.

Până ieri se vânduseră aproape 17.000 de bilete la partide de pe Arena Națională.

Programul caselor de bilete

Vineri: 17:00 – 20:30 (Pierre de Coubertin)

Sâmbătă: 12:00 – 20:00 (Pierre de Coubertin)

Duminică: 10:00 – 22:15 (Pierre de Coubertin, Maior Coravu)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies