Liga 1

CCA a anunțat arbitrul pentru CFR Cluj - Universitatea Craiova! A fost acuzat de olteni și a greșit recent în favoarea campioanei

CCA a anunțat brigada de arbitri care va conduce meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova, contând pentru etapa a noua din play-off-ul Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Mai 2022, 13:38
Data actualizarii: Sambata 14 Mai 2022, 13:38
Întreaga brigadă este din București, cu Radu Petrescu la centru, Mircea Grigoriu și Radu Ghinguleac la cele două linii și Bogdan Dumitrache în calitate de al patrulea oficial. Observat a fost delegat Nicolae Grigorescu, din Timișoara.

Radu Petrescu arbitrează CFR Cluj - Universitatea Craiova

Radu Petrescu a arbitrat în 28 de meciuri din acest sezon, inclusiv în Europa League și Conference League. A fost la centru la șase meciuri ale lui CFR Cluj din acest sezon (patru victorii și două înfrângeri pentru ardeleni) și la patru dueluri din Liga 1 ale Universității Craiova (trei victorii și o remiză pentru olteni).
 
Tot Radu Petrescu a arbitrat și duelul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj din turul acestui play-off, încheiat cu victoria formației pregătite de Laurențiu Reghecampf, scor 3-2.
 
În ciuda victoriei, Universitatea Craiova a avut nemulțumiri după încheierea partidei respective. Marcel Popescu, managerul general al oltenilor, a precizat că arbitrajul lui Radu Petrescu i-a avantajat pe clujeni și susține că „centralul” a trecut cu vederea două gesturi grosolane ale lui Omrani și Graovac.  
 
"Sunt obligat să vă readuc aminte că au fost câteva faze extrem de bizare, toate judecate în defavoarea noastră. 

Omrani a ieșit, ca de obicei, la rampă cu un gest nesportiv, a venit cotul lui Graovac aplicat lui Nistor, acolo a fost o lovitură intenționată, unde se putea întâmpla un accident sau chiar să-l bage pe Nistor în comă. Mergând mai departe, în repriza a doua, unde noi am revenit și am exercitat o presiune constantă, iarăși a ieșit la rampă Radu Petrescu, care la intervențiile portarilor și ale apărătarilor s-a făcut că nu vede", a declarat Marcel Popescu la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 
 
Mai mult, Radu Petrescu a greșit în favoarea lui CFR Cluj la meciul cu Farul, câștigat de formația lui Dan Petrescu, scor 1-0, în urmă cu două săptămâni. Arbitrul nu a acordat un penalty pentru dobrogeni în prima repriză, la scorul de 0-0, când portarul Karlo Letica l-a faultat pe Robert Moldoveanu pe linia careului de 16 metri. Centralul a dictat doar lovitură liberă din afara careului.
  • 32 de meciuri ale lui CFR Cluj au fost arbitrate până acum de Radu Petrescu - 18 victorii, 7 remize, 7 înfrângeri
  • 29 de meciuri ale Universității Craiova au fost arbitrate până acum de Radu Petrescu - 12 victorii, 8 remize, 9 înfrângeri
Modifică setările cookies