CAZ UNIC! A luat 500.000 de euro in avans si vine la Steaua sa ia si mai multi bani

CAZ UNIC! A luat 500.000 de euro in avans si vine la Steaua sa ia si mai multi bani

Steaua isi cauta un golgeter pentru sezonul viitor. Unul dintre cei mai bine platiti jucatori din Romania este in acest moment in varful listei de transferuri.

ANTAL, YAZALDE SI LEMNARU, VANATI DE STEAUA - Are 13 goluri reusite in acest sezon, este golgeterul campionatului, unul dintre putinii jucatori care si-au primit tot salariul in avans, iar din vara poate fi al Stelei. In cursa pentru inlocuirea lui Piovaccari si Kapetanos, Steaua are mai multe variante. Antal, Yazalde si chiar si Lemnaru, conform Fanatik, sunt luati in calcul, insa atacantul Vasluiului pare favoritul pe lista lui Reghecampf.

SI-A LUAT SALARIUL IN AVANS - In cazul lui Antal, situatia este cu adevarat speciala. Gazeta Sporturilor scrie astazi ca atacantul Vasluiului si-a primit intreg salariul in avans, in clipa in care a sosit de la Otelul Galati. 500.000 de euro este suma pe care Antal a primit-o de la Adrian Porumboiu in conturi, pentru cei 4 ani de contract, iar acum poate pleca gratuit de la club.

VASLUI ARE DATORII URIASE - Pentru Vaslui, sezonul viitor este un adevarat mister. Din cauza datoriilor foarte mari, licenta pare un vis, iar prezenta in viitorul sezon de Liga I o fantezie.

500.000 EURO DE LA STEAUA - Daca va ajunge la Steaua la vara, Antal ar putea incasa suma de 500.000 de euro, adica salariul plus bonusurile de performanta. In 2012, Antal a mai incasat 500.000 de euro, la vara avand sansa sa devina unul dintre putinii jucatori care ar putea incasa 1 milion de euro in doua contracte.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies