Cate milioane a costat cea mai noua AUTOSTRADA a transferurilor construita de Steaua. Ultima afacere cu care vrea sa dea lovitura

Cate milioane a costat cea mai noua AUTOSTRADA a transferurilor construita de Steaua. Ultima afacere cu care vrea sa dea lovitura

Autostrada transferurilor care leaga Ghencea de Tg. Jiu este aproape sa mai incheie o mutare.

Steaua si Pandurii Tg. Jiu au ajuns la un acord de principiu pentru transferul lui Mihai Roman. Jucatorul ar urma sa ajunga in Ghencea contra sumei de 600.000 de euro. Daca Keseru va pleca la iarna, atunci Roman va sosi inca din pauza. Altfel, va veni la vara.

Transferul lui Mihai Roman de la Pandurii Tg. Jiu la Steaua ar putea reprezenta a 7-a afacere pe care cele doua cluburi o incheie in ultimii ani. Ca si pana acum, pe langa suma de transfer, Pandurii va mai incasa si 20% dintr-un transfer viitor al lui Roman de la Steaua.

www.sport.ro a facut un calcul al autostrazii milioanelor la care Steaua si Pandurii lucreaza de ani de zile impreuna. Steaua a achitat pana in prezent 3.850.000 de euro catre Pandurii pentru transferurile lui Breeveld, Pintilii, Chiriches, Gabi Matei, Martinovic si Alex Pacurar. Daca Roman vine la iarna, la aceasta suma se va mai adauga si plata de 600.000 de euro, clauza de reziliere a fotbalistului. In total, 4.450.000 euro.

Chiar si in conditiile clauzei de 20% si a achitarii unei sume de aproape 4.5 milioane de euro, Steaua a iesit pe plus din afacerile cu Pandurii numai prin Vlad Chiriches. Fundasul Roman a plecat la Tottenham contra sumei de 9.5 milioane de euro.

Prin transferurile lui Chiriches si Pintilii, Steaua a reusit sa incaseze pana acum 11.9 milioane de euro de pe urma jucatorilor adusi de la Targu Jiu. O suma care poate deveni mai consistenta, avand in vedere ca Breeveld si Gabi Matei inca sunt la Steaua.

Oficialii de la Pandurii sunt singuri ca Mihai Roman va fi o afacere profitabila pentru fotbalul romanesc in viitor. Ei nu confirma inca plecarea de la Steaua, ci doar sustin ca jucatorul ar trebui sa mai ramana pana in vara la Pandurii, unde are un post de titular mai sigur decat ar putea avea la Steaua.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies