Catalin Tira, romanul care a jucat la Udinese, Lazio si Den Haag, a semnat cu o echipa din Liga I! Unde va juca:

Autor: Sport.ro
Vineri 22 August 2014, 08:08

	Catalin Tira, romanul care a jucat la Udinese, Lazio si Den Haag, a semnat cu o echipa din Liga I! Unde va juca:

La 20 de ani, Tira se poate mandri cu un CV impresionant.

Catalin Tira, fiul fostului rapidist Fane Tira, a inceput fotbalul la Dinamo si a ajuns in fotbalul italian la doar 15 ani. A evoluat timp de patru sezoane la juniorii lui Udinese si Lazio, iar sezonul trecut a fost transferat de olandezii de la ADO Den Haag.

N-a stralucit, insa e convins ca la FC Brasov, clubul cu care a semnat ieri, va reusi sa isi arate adevaratele calitati.

"Ma bucur foarte tare ca am reusit sa revin in tara. Mi-am dorit foarte tare lucrul acesta si le multumesc celor de la FC Brasov ca mi-au dat aceasta sansa. Este o noua experienta pentru mine, sper sa am cat mai multe prezente in teren, sa joc cat mai bine si sa ajut echipa."

"Am regasit in tara un fotbal mult mai in forta si bazat mai mult pe tehnica, dar asta nu e o problema pentru mine. Chiar imi doresc sa fiu in teren si sa ajut echipa. Am incredere in FC Brasov si chiar daca la finalul acestui campionat vor retrograda sase echipe sunt sigur ca nu vom fi printre acele formatii. Ma simt pregatit sa intru in teren, dar antrenorii decid cat de repede se va intampla acest lucru", a declarat Tira pentru Mediafax.

Intrebat de ce a ales FC Brasov si nu Rapid, Catalin Tara a spus ca nu are nicio treaba cu clubul giulestean: "Rapid? Nu am nicio treaba cu Rapid. Chiar daca tata a fost acolo, eu am facut junioratul la Dinamo si nu mi-am dorit sa ajung la Rapid...".

Atacantul a mai adaugat ca il apreciaza foarte mult pe Lucian Sanmartean pe care il considera un jucator foarte bun: "Ca model, ce pot spune? Imi place foarte tare Lucian Sanmartean, il apreciez foarte tare si este un model bun pentru orice jucator. De afara imi place Cristiano Ronaldo, dar sunt constient ca este foarte greu sa ajung la un asemenea nivel..."

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies