Cat rezista Ilie in Ghencea? Ce a patit ultimul antrenor al Stelei care a strans 10 puncte in 4 etape!

Autor: Sport.ro
Sambata 21 August 2010, 07:35

	Cat rezista Ilie in Ghencea? Ce a patit ultimul antrenor al Stelei care a strans 10 puncte in 4 etape!

Atmosfera de sarbatoare de la Steaua se poate transforma in orice moment intr-un cosmar pentru Ilie Dumitrescu!

Ilie Dumitrescu se poate considera un antrenor norocos. Dupa doua meciuri, bilantul este pozitiv la toate capitolele. Steaua a castigat trei puncte cu Branesti, a obtinut o victorie extrem de importanta cu Grasshopper si a reusit sa convinga suporterii sa revina la stadion.

20.000 de mii de oameni au umplut Ghencea la meciul din play-off-ul Europa League si la Steaua pare a se fi instalat, dupa mult timp, o atmosfera de sarbatoare.

Ilie Dumitrescu promite sa ii rasplateasca pe fani cu titlul de campioni, Cupa Romaniei si un drum cat mai lung in Europa League.

Chiar daca startul de sezon pare excelent, lucrurile pot lua o turnura neasteptata in orice moment. Ultima data cand Steaua a strans 10 puncte dupa primele patru etape a fost in sezonul 2007/2008 si s-a lasat cu scandal mare. De atunci a inceput declinul lui Gigi Becali in ochii suporterilor.

Chiar daca incepuse bine si avea un proiect prin care vroia sa promoveze jucatori tineri la Steaua, Gica Hagi a trait atunci cea mai mare umilinta din cariera sa.

Hagi s-a despartit in lacrimi de Steaua si a jurat ca nu mai calca in Ghencea cat timp Gigi Becali este patron, promisiune de care s-a tinut pana in prezent.

Coronavirus România, 9 iulie. Bilanțul oficial al orei 13.00- 614 de noi cazuri de îmbolnăvire
BRAT