Cat costa pustiul GENIAL de la Partizan dorit de Becali: "Am sunat in Serbia in timpul meciului tur sa aflu pretul!" SUMA SOC anuntata

Cat costa pustiul GENIAL de la Partizan dorit de Becali: "Am sunat in Serbia in timpul meciului tur sa aflu pretul!" SUMA SOC anuntata

PARTIZAN - STEAUA ESTE LIVE LA PROTV, MIERCURI, DE LA 21:30

Zivkovic de la Partizan este pustiul senzatie pe care si Steaua a pus ochii dupa meciul tur de pe National Arena. Steaua nu e singurul club din Romania care s-a interesat de campionul mondial la juniori cu Serbia.

Felix Grigore de la CSU Craiova a povestit la Sport.ro ca in timpul partidei tur dintre Steaua si Partizan a sunat in Serbia sa afle cat costa tanarul de 19 ani. Raspunsul l-a lasat fara cuvinte: 5 milioane de euro.

"E foarte greu sa il iei pe Zivkovic de la Partizan, costa 4-5 milioane de euro. Asta este pretul lui in momentul asta, am intrebat si eu de jucatorul respectiv, stiam ca el costa foarte multi bani."

"Chiar in timpul jocului cu Steaua am sunat pe cineva din Serbia sa-l intreb ca idee cat costa si mi-a spus ca pretul sau e pe la 4, 5 milioane de euro. Imediat, la o zi doua am citit in presa ca si stelistilor le-a placut de el. E normal, e campion mondial. E greu de luat de la Partizan", a povestit Felix Grigore la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Mediului vrea ca urșii din România să poată fi uciși sau tranchilizați ”în 24 de ore, maxim”
BRAT
Modifică setările cookies