"Cate bilete vreti sa va oprim pentru meciul de miercuri?" Raspunsul Stelei i-a lasat masca pe oficialii de la Partizan

Autor: Sport.ro
Marti 04 August 2015, 11:45

	"Cate bilete vreti sa va oprim pentru meciul de miercuri?" Raspunsul Stelei i-a lasat masca pe oficialii de la Partizan

Peste 30.000 de suporteri vor fi in tribune la Partizan - Steaua, meciul pe care ProTV il transmite in direct miercuri de la ora 21:30

Steaua merge singura in infernul de la Partizan. Valeriu Argaseala le-a transmis oficialilor clubului Partizan sa nu opreasca niciun bilet pentru suporterii romani.

"Nu avem galerie", a fost raspunsul care i-a lasat masca pe sarbi.

Peste 30.000 de suporteri vor fi in tribune pentru a crea o atmosfera care sa o poarte pe Partizan spre playoff-ul Champions League.

"Nu ne temem de asta, avem experienta meciului de la Varsovia, iar o atmosfera fierbinte chiar ne motiveaza si mai mult", au spus jucatorii Stelei, resemnati cu gandul ca echipa nu mai este sustinuta de fani ca anii trecuti.

Cele doua meciuri de pe teren propriu disputate de Steaua in acest sezon european s-au jucat fara spectatori, ca urmare a incidentelor din decembrie, de la meciul cu Dinamo Kiev. Portile se vor deschide insa la urmatorul meci, in playoff.

Partizan - Steaua se vede la ProTV, miercuri de la ora 21:30.

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies