"Cat am stat la Steaua nu am avut astfel de probleme pentru ca Gigi era in campanie electorala!" :)

Autor: Sport.ro
Marti 22 Septembrie 2009, 18:23

Antrenorul Otelului Galati, Dorinel Munteanu, a declarat ca reactia lui Cristiano Bergodi de a-i interzice patronului Gigi Becali sa intre la vestiare este normala, precizand ca antrenorii din Romania au nevoie de un sindicat care sa le apere drepturile.

"Nu ma surprinde ce s-a intamplat la Steaua pentru ca in Romania totul este posibil. Reactia lui Bergodi mi se pare una normala, a unui om cu personalitate.

Asa vad si eu lucrurile. Ar trebui sa lasam orgoliile la o parte si sa fim mai uniti, ceea ce nu suntem. Daca unii nu au trecut printr-o astfel de experienta sa nu creada ca nu le va veni si lor randul. Asa cum este sinducatul fotbalistilor, sa fie si unul al antrenorilor. Trebuie sa fim si noi sustinuti si spijiniti de cineva.

Ar fi cazul ca si Scoala Federala de Antrenori, prin Mircea Radulescu, sa-si arate sustinerea fata de antrenori. Daca tot ne amendeaza, ne cearta, acum ar trebui sa ne si apere", a afirmat Munteanu.

Munteanu a mentionat ca in perioada petrecuta la conducerea tehnica a formatiei Steaua nu a avut probleme cu patronul Gigi Becali. "Am citit in ziare ca s-au mai intamplat astfel de lucruri si la alte echipe. Eu cat am stat la Steaua nu am avut astfel de probleme, poate si datorita faptului ca patronul era in campanie electorala", a adaugat Dorinel Munteanu.

"Nu este o scuza pentru rezultatele din campionat, dar este si acesta este un factor care macina mentalul jucatorilor. Nici eu nu am luat inca vreun salariu, dar probleme de acest gen sunt mai peste tot in aceste vremuri. Avem promisiuni ca in aceasta saptamana se va achita o parte din restanta. Ma surprinde faptul ca toata responsabilitatea este pe umerii lui Marius Stan, nimeni din oras nu vine sa-l ajute, din partea combinatului sau a autoritatilor", a declarat Munteanu.

Dupa sapte etape, Otelul Galati ocupa locul 15 in clasament, cu 7 puncte, inregistrand 2 victorii, un meci egal si patru infrangeri.

 

Florin Cîțu: "1 iunie nu însemană că revenim cu totul la normalitate, dar e un prim pas"
BRAT
Modifică setările cookies