Casting din 20 de nume: Radoi a vorbit despre atacantul de Liga pe care il vrea Steaua! Ce spune despre o eventuala revenire pe teren:

20 de atacanti sunt pe lista Stelei, iar Radoi va alege golgheterul pentru Champions League. Piovaccari si Keseru se pot intoarce la Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iulie 2015, 20:05
Data actualizarii: Joi 02 Iulie 2015, 20:22

Radoi a facut nopti albe, dar n-a invatat pentru BAC, ci i-a studiat pe atacantii din care Steaua isi va alege viitorul golgheter.

"Hamza si Tade sunt nume de luat in calcul, dar va spun sincer, in ultimele doua saptamani cred ca am urmarit peste 20 de atacanti."

"Nu as vrea sa ne repezim. Daca tot am acceptat o perioada lunga de timp, cred ca ar fi bine sa mai asteptam putin."

Steaua ia in calcul si varianta Keseru.

"El ar putea fi un nume important atat pentru echipa nationala, cat si pentru Steaua. Are o situatie foarte delicata, aici vorbim din punct de vedere financiar, atat suma lui de transfer, cat si salariul."

Radoi n-a ajuns prea des in careul advers, dar are o slabiciune pentru Suarez.

"Ar fi Benzema dupa el, Cavanni... Ibrahimovici ca e liber, poate ii facem si o oferta", a glumit antrenorul Stelei.

Radoi s-a pensionat la 34 de ani. Nu mai revine nici daca ar avea ocazia sa-i tina pe Messi si pe Ronaldo in Champions League.

"Nu, am luat o decizie de a ma retrage si cred ca mi-a fost de ajuns cat am jucat", a spus Mirel Radoi intr-un interviu pentru ProTV.

Modifică setările cookies