Care e situatia lui Papp, de ce rateaza Chipciu si ce se intampla cu Iancu! Reactia lui Mirel Radoi dupa meciul cu Dinamo

Autor: Sport.ro
Duminica 09 August 2015, 23:31

	Care e situatia lui Papp, de ce rateaza Chipciu si ce se intampla cu Iancu! Reactia lui Mirel Radoi dupa meciul cu Dinamo

Steaua 0-0 Dinamo | "Dinamovistii s-au bucurat pentru egalul asta ca si cum ar fi castigat campionatul", a spus Radoi la finalul meciului

"Cred ca a fost o singura echipa pe teren in seara aceasta. Am dominat partida, am inceput mai greu, dar am jucat bine mai ales in repriza a doua. Ma asteptam ca Dinamo sa iasa mai mult la joc, dar fiecare isi face echipa dupa propria strategie."

"Ma bucura faptul ca i-am vazut pe dinamovisti la finalul acestui 0-0 bucurandu-se ca si cum ar fi castigat campionatul. Asta spune multe despre diferenta dintre cele doua echipe", a spus Radoi la finalul meciului.

Mirel Radoi a explicat ca l-a scos pe Paul Papp din primul 11 pentru a-l proteja.

"L-as fi expus fara niciun motiv. Avem nevoie de el, este un jucator pe care ne bazam in continuare, iar asta seara trebuia sa avem grija de el. Este ok, era normal sa fie afectat, dar este un caracter puternic si cred ca a trecut deja peste momentul greu."

Iancu n-a facut parte din lotul Stelei, iar Radoi a precizat ca nu este vorba de o accidentare: "Este ok, dar astazi am decis ca el sa nu faca parte din lot. Sunt multe meciuri, rotim jucatorii, iar fiecare trebuie sa se antreneze cat mai bine si sa isi castige locul in echipa."

Mirel Radoi a vorbit si despre Alex Chipciu, autorul celor mai mari ocazii ale Stelei, care a fost fluierat de suporteri in momentul schimbarii din minutul 80.

"A avut cateva ocazii, dar sunt sigur ca pe viitor va reusi sa marcheze. Cred ca din dorinta asta mare sa marcheze si-a pus singur presiune."

Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA în dosarul mitei de 800.000 de dolari
BRAT

Modifică setările cookies