Liga 1

Căpitanul lui Dinamo nu mai suportă criza de la echipă: ”Nici nu știm ai cui suntem”

Dinamo s-a salvat de la retrogradarea directă, însă cel mai probabil va trebui să treacă printr-un baraj pentru a rămâne în Liga 1.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 22 Martie 2022, 19:09
Data actualizarii: Marti 22 Martie 2022, 19:36

Situația clubului din Capitală este incertă, iar viitorul nu sună foarte bine.

Dinamo privește cu mare atenție clasamentul din liga a doua, pentru a-și afla adversarul din barajul de menținere/promovare.

Jucătorii echipei sunt disperați, neștiind nici măcar cine este actualmente patron la echipă. Alexandru Răuță, căpitanul lui Dinamo, speră ca echipa să reușească să treacă peste această etapă dificilă din istoria clubului.

Căpitanul lui Dinamo nu mai suportă criza de la echipă

Obiectivul nostru este să ne salvăm direct, dar va fi foarte greu. La fotbal nu se ştie niciodată. Trebuie să luăm meci cu meci, meciul de la Chindia este ultima finală pentru a ne salva direct. Dacă este nevoie, jucăm pe orice post, şi în poartă dacă este nevoie. Intrăm şi în poartă, numai să salvăm echipa

Doar domnul Mureşan şi domnul Zăvăleanu, care sunt lânga noi mereu. Şi domnul Răducioiu. În rest, nici nu ştiu cine mai este, dacă mai este Cortacero patron, domnul Negoiţă. Nici nu ştiu ai cui suntem, dacă mă întrebaţi. Important este să ne luăm banii, nu contează de unde, să ne luăm salariile şi să salvăm echipa”, a declarat Alex Răuță.

În Liga 1, doar Gaz Metan și Academica Clinceni, echipe ce nu mai au puterea financiară necesară pentru a se menține în prima divizie, sunt sub Dinamo. ”U” Cluj, Hermanstadt, Concordia Chiajna sau Unirea Slobozia sunt echipele ce pot prinde locurile de baraj, în condițiile în care Petrolul este aproape sigură de locul de promovare directă, iar CSA Steaua nu are drept de promovare. 

Modifică setările cookies