'Cand vin cate 60 de spectatori la Dinamo de ce nu se vorbeste?!' Reactia lui Reghe dupa ce Steaua a fost ABANDONATA de fani

'Cand vin cate 60 de spectatori la Dinamo de ce nu se vorbeste?!' Reactia lui Reghe dupa ce Steaua a fost ABANDONATA de fani

Antrenorul Stelei crede ca fanii au fost indepartati de club in urma conflictului cu Armata si ii ironizeaza pe rivalii de la Dinamo.

Reghecampf e convins ca lumea ar fi continuat sa vina cu miile la jocurile Stelei daca CSA ar fi renuntat la razboiul in instanta. Stelistii asteapta stadion plin de romani la Villarreal, in finala pentru primavara europeana de joi (18:00, PRO TV).

"Au fost peste 1000 de spectatori, asta spun datele oficiale! Si cand au fost 60 de spectatori la meciurile lui Dinamo de ce n-ati mai vorbit atat? In momentul in care vom rezolva problema cu CSA vom avea mult mai multi spectatori. Anumiti suporteri sunt afectati de scandalul cu Armata. Cand se vor clarifica aceste lucruri, sunt sigur ca vom avea parte de sustinere. Vom avea multi suporteri la meciul cu Villarreal, sunt sigur ca vor veni in numar mare la meci. Cei din strainatate n-au treaba cu ce se intampla intre noi si CSA. Ei iubesc Steaua, iubesc Romania!", a spus Reghecampf la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies