VIDEO EXCLUSIV Când ar putea juca Rapid pe noua arenă din Giulești! Victor Angelescu a făcut anunțul

Victor Angelescu, acționarul celor de la Rapid, a dezvăluit când va fi gata noua arenă din Giulești, pe care conducerea vrea să o inaugureze cu un amical ”de gală”, cu Dinamo Kiev sau Beșiktaș.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 18:23
Data actualizarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 18:39

Când ar putea juca Rapid pe noul stadion din Giulești

Noul stadion al Rapidului va putea găzdui meciuri de fotbal abia la începutul anului următor, anunță finanțatorul echipei.

„Sperăm să facem un meci bun și să câștigăm cele trei puncte. O să vedem la ora meciului ce se va întâmpla. Probabil din ianuarie sperăm să avem stadionul nostru și să jucăm pe Giulești. 

  • Jucătorii și suporterii de la Rapid.

Eu cred că e predat luna asta și probabil că va fi gata de joc în ianuarie-februarie, și atunci nu vom mai avea aceste probleme. Vom juca la Miovnei, asta este, nu avem ce să facem. O să arate foarte, foarte bine stadionul și abia așteptăm să jucăm pe el”, a spus Victor Angelescu, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.

Stadionul Giulești a costat 39 milioane de euro și are o capacitate 14.050 de locuri (din care peste 250 de locuri pentru persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii lor).

Lucrările la Stadionul Giuleşti au început la 26 februarie 2019 cu demolarea vechii arene. Finalizarea lucrărilor de construcţie a fost amânată în mai multe rânduri, ultima estimare fiind luna mai 2021.

Modifică setările cookies