EXCLUSIV Ce înfruntare ar fi pe Giulești! Cu cine ar putea juca Rapid meciul de inaugurare

Rapid joacă în etapa a 12-a a Ligii 1, duminică, acasă, cu CFR Cluj, de la ora 20:30. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 13:00
Data actualizarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 13:20

Fanii giuleșteni așteaptă momentul în care vor putea să-și vadă echipa pe noul stadion Giulești, dar inaugurarea modernei e încă amânată. Nu se știe data la care se va juca primul meci - Ministerul Dezvoltării a făcut ieri un anunț despre noile investiții -, însă una dintre întrebările care ard în familia suporterilor e cu cu cine va juca trupa lui Mihai Iosif meciul de inaugurare. 

Întrebat la Ora Exactă în Sport, vineri dimineața, de moderatorul Alex Rădulescu despre data inaugurării și meciul de gală care va marca startul pe moderna arenă construită cu ocazia Euro 2020, Victor Angelescu a declarat că încă nu se știe ziua în care trupa din Grant va putea juca "acasă". 

  • Stadion Rapid

Stadionul Giulești | Rapid - Dinamo Kiev, meci de inaugurare? 

Patronul Rapidului a lăsat însă de înțeles că un nume mare al fotbalului european, Dinamo Kiev, se află printre grupările care putea deveni adversara giuleștenilor la meciul de inaugurare. 

"Nu știm deocamdată... Am vorbit cu Mircea Lucescu, putem să jucăm cu Dinamo Kiev, sau cu Beșiktaș", a declarat Victor Angelescu, vineri dimineața, la Ora Exactă în Sport. 

Mircea Lucescu, actualul antenor al formației din Ucraina, a condus formația din Giulești între 1997 și 1998 și între 1999 și 2000.

Stadionul Giulești a costat 39 milioane de euro 

Stadionul Giulești are o capacitate 14.050 de locuri (din care peste 250 de locuri pentru persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii lor). Stadionul Giulești a costat 39 milioane de euro.

Modifică setările cookies