Cabrera a fost propus la Steaua si Astra! Raspunsul pe care l-au dat rivalele dupa ce au aflat ca-l pot lua pe DIAMANTUL Botosaniului

Cabrera a fost propus la Steaua si Astra! Raspunsul pe care l-au dat rivalele dupa ce au aflat ca-l pot lua pe DIAMANTUL Botosaniului

Gonzalo Cabrera a impresionat in 2016, iar sefii de la FC Botosani se asteapta sa dea lovitura cu transferul lui in aceasta vara.

Argentinianul are insa sanse mici sa ajunga la Steaua sau la Astra, echipele aparute ca variante de transfer in ultimele saptamani. Propus ambelor echipe, Cabrera a fost refuzat. Steaua a transmis ca nu e interesata, in timp ce Astra a facut o oferta sub pretentiile Botosaniului.

"Am vorbit cu MM in urma cu doua saptamani. Am o relatie foarte buna cu el. L-am propus pe Cabrera la Steaua, dar raspunsul a fost negativ. MM mi-a zis ca nu e in atentia Stelei. L-am propus si la Astra, raspunsul a fost pozitiv acolo, dar suma de transfer n-a fost cea corecta. Atat si nimic mai mult. Avand in vedere ca sunt agentul jucatorului cred ca e normal sa-l propun unor cluburi. Oricum, el nu pleaca de la Botosani fara suma de transfer, deci nu pacaleste nimeni pe nimeni", a spus Apostu pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies