Steaua Dinamo Ionut Negoita Nicolae Badea stefan cel mare Liga 1

Derby de Absurdistan. Decizia luata de Negoita pentru ca derbyul Dinamo - Steaua sa se poata juca, dupa ce Badea a sigilat cabinele TV

ProSport a prezentat astazi in detaliu un episod bizar petrecut la stadionul Stefan cel Mare, care ar putea impiedica derby-ul Dinamo - Steaua sa se joace. Sursa citata anunta ca, in urma unui diferend intre Negoita si Nicolae Badea, cabinele de comentatori ale stadionului au fost sigilate.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Noiembrie 2015, 17:07
Data actualizarii: Vineri 20 Noiembrie 2015, 17:21

UPDATE | Potrivit ultimelor informatii obtinute de www.sport.ro, Ionut Negoita, actionarul majoritar al lui Dinamo, a decis sa monteze noi cabine TV pe stadionul din Stefan cel Mare pana duminica seara. Cabinele pe care Badea a pus sigiliu au toate sansele sa ramana asa.


Nicolae Badea, fostul actionar al lui Dinamo, a sigilat astazi cabinele TV ale stadionului Stefan cel Mare, dupa ce Ionut Negoita a refuzat sa ii achite cei 10.000 euro pe care acesta i-a cerut.

In ciuda anuntului facut de Elisabeta Lipa, ministrul Tineretului si Sportului, dar si presedinte al CS Dinamo, care spune ca Badea nu are dreptul de a face asa ceva, fostul conducator al clubului alb-rosu si-a trimis oamenii sa blocheze cabinele TV cu niste benzi metalice.

Din acest motiv, partida Dinamo - Steaua, de duminica seara, a ajuns in pericol de a nu se mai disputa (Mai multe detalii pe ProSport.ro)

Modifică setările cookies