Burleanu isi face praf contracandidatul! Care ar fi motivul real al rupturii dintre conducerea FRF si Marcel Puscas

Razvan Burleanu spune ca Marcel Puscas este in continuare angajatul FRF si se va intoarce la munca incepand cu 19 aprilie.

Razvan Burleanu si Marcel Puscas au facut echipa la alegerile din urma cu patru ani, iar Puscas a ramas in structura de conducere a Federatie.

Relatiile s-au racit dupa doar cateva luni, iar Puscas a inceput sa critice conducerea FRF din interior.

Burleanu spune ca sunt doua momente care au dus la aceasta ruptura - mai intai, Puscas s-ar fi suparat ca nu a primit functia de secretar general, apoi ca Burleanu nu l-a desemnat sa intermedieze relatia cu sponsorii Federatiei.

"Mi-a spus ca trebuie sa intoarcem 20% catre sponsori"

"Burleanu a fost nemultumit ca nu a ajuns secretarul general al Federatiei Romane de Fotbal. Am discutat in 2014 ca o sa facem echipa impreuna. Nu i-am promis functia de secretar general. L-am numit pe domnul Chivorchian."

"A doua nemultumire a lui Marcel Puscas este ca nu s-a ocupat la nivel de Federatie de intermedierea contractelor cu sponsorii Federatiei. El sustinand ca prin prisma functiei de conducere pe care a avut-o la un club din Liga I, are cea mai buna relatie cu sponsorii."

"El mi-a spus ca un sponsor vine alaturi de Federatie daca ii dai 20% inapoi."

"Cred ca ati inteles foarte bine nuanta si ce inseamna cei 20%."

"Eram in 2014, pe finalul anului, cand nu reusisem sa semnam niciun contract de sponsorizare."

"I-am spus asa: <<Marcel, cu riscul de a esua in toata aceasta misiune pe care ne-am asumat-o, si anume de a nu putea sa stingem datoria la finalul anului 2014, niciodata nu ne vom putea incalca principiile de integritate>>"

"Nu mai putem sa scapam de el"

Razvan Burleanu spune ca Marcel Puscas este in continuare angajatul Federatiei. Nu si-ar fi dat demisia, ci ar fi intrat in concediu fara plata.

"Din 19 aprilie, Marcel Puscas se intoarce la munca, e angajatul FRF, oricat nu l-am mai dori noi intern."

"Suntem obligati de condul muncii sa il tinem. Am facut tot ce puteam din punct de vedere legal ca sa incheiem contractul."

- Cu alte cuvinte spuneti ca nu mai puteti sa scapati de Marcel Puscas?

- Cam asa ceva.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Pierduți în teleșcoală”. Mulți elevi nu au tablete și nici răbdare să asculte cursurile obositoare
BRAT
Modifică setările cookies