Budescu si-a anuntat PLECAREA de la Astra: "Cei din club s-au inteles cu cei din Qatar" Motivul pentru care a ales lumea araba

Budescu si-a anuntat PLECAREA de la Astra: "Cei din club s-au inteles cu cei din Qatar" Motivul pentru care a ales lumea araba

Dinamo 2-1 Astra / Constantin Budescu a anuntat ca Astra s-a inteles cu Al Ahli Doha din Qatar pentru transferul sau. 

Imediat dupa infrangerea cu Dinamo, Budescu a dezvaluit ca Astra s-a inteles cu arabii in prinvinta transferului sau. Mutarea a fost intarziata cu o saptamana din cauza neintelegerilor legate de modul de plata al sumei de 1 milion de euro. Astra a cerut toata suma, in timp ce qatarezii voiau sa plateasca in doua transe. Se pare ca cele doua parti au ajuns la o intelegere, iar Budescu va lua drumul desertului.

"Am inteles ca cei de la club s-au inteles cu cei din Qatar. Acum ramane sa vorbeasca si cu mine, sa vedem ce oferta imi vor fac.

M-am gandit la multe lucruri, dar nu ma gandesc neaparat la partea financiara, ma gandesc la stabilitate financiara, pentru ca aici nu stim exact ce se va intampla. Maine nu stim ce va fi si conteaza cat de cat sa ai o stabilitate financiara", a spus Budescu pentru Dolce. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies