Budescu, mesaj pentru Niculae dupa ce si-a prelungit contractul: "Sa mai vina jucatori, nu putem face fata pana la final!"

Budescu, mesaj pentru Niculae dupa ce si-a prelungit contractul: "Sa mai vina jucatori, nu putem face fata pana la final!"

Budescu a marcat din nou penalty-ul decisiv care a adus al doilea trofeu din istoria clubului. 

Golgheterul Astrei a decis sa ramana la Giurguiu in ciuda ofertelor si sa se lupte cu Steaua pentru titlul de campioana. Ar fi al treilea tofeu pe care il aduce la Giurgiu. Budescu i-a anuntat pe sefii clubului ca e timpul sa aduca intariri pentru ca nu pot face fata in 14 jucatori pana la final. 

"M-am concentrat foarte mult si am reusit sa inscriu. Am un moral mai bun si pentru ca am castigat Cupa in fata lor. Nu stiu daca suntem favoriti la titlu acum, sansele sunt egale. Steaua e foarte buna, chiar daca au avut ceva probleme. Au jucat destul de bine, dar noi am revenit in repriza a doua.

Nu ne-am temut dupa ce am primit gol. Nu ma gandesc foarte departe, am luat doua trofee, dar sa ramanem cu picioarele pe pamant pentru ca ne asteapta meciuri grele. Am avut oferte, dar am decis sa mai raman cel putin un an. Sper sa mai vina jucatori pentru ca nu putem face fata doar in 13-14 oameni", a declarat Budescu la Sport.ro. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

A fost unul dintre cele mai negre weekend-uri pe șoselele din țară. Autoritățile vor să schimbe legislația
BRAT
Modifică setările cookies