Bruno Fernandes: "Mi-e dor de tot ce a insemnat Dan Petrescu pentru Unirea!"

Autor: Sport.ro
Joi 28 Ianuarie 2010, 14:01
Bruno Fernandes: "Mi-e dor de tot ce a insemnat Dan Petrescu pentru Unirea!"

Bruno Fernades a declarat la plecarea in cantonamentul din Antalya, ca ii lipseste perioada in care antrenor al echipei era Dan Petrescu, precizand ca stilul tehncianului Ronny Levi este diferit.

"Am mai intalnit frig ca in Romania doar in Bulgaria, unde am jucat un an si jumatate. Ne intelegem bine cu noul antrenor, l-am cunoscut mai bine in primul cantonament pe care l-am facut si cred ca suntem pe drumul cel bun. E diferit fata de Dan Petrescu, are un alt mod de a se intelege cu noi, felul in care vorbeste este altul. Mi-e dor de tot ce a insemnat Dan Petrescu pentru ca a fost o perioada frumoasa petrecuta cu el, dar acum s-a schimbat foaia, avem un antrenor nou si vrem sa facem performanta cu el", a declarat Fernandes.

Managerul general al gruparii Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a insotit echipa in cantonamentul din Antalya, desi avea piciorul stang imobilizat cu o cizma ortopedica, dupa ce duminica a suferit o entorsa intr-un meci demonstrativ de fotbal in sala.

Lotul echipei Unirea Urziceni a plecat joi intr-un cantonament in Antalya in acelasi avion cu delegatiile gruparilor Dinamo, Politehnica Iasi si Farul Constanta.

 

Persoanele care vin în România din ţări "verzi" nu vor mai sta în izolare. Ce reguli ni se aplică nouă în alte țări
BRAT