CFR Cluj Bilel Omrani Superliga

Scandal la CFR Cluj! Omrani NU vrea sa mai revina la echipa: decizia luata de atacantul francez dupa ce a refuzat prelungirea contractului

Contractul lui Bilel Omrani (27 de ani) cu CFR Cluj expira in vara viitoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Decembrie 2020, 22:01
Data actualizarii: Luni 28 Decembrie 2020, 23:24

Situatia lui Bilel Omrani se transforma intr-un mic scandal la CFR Cluj. Atacantul de 27 de ani a refuzat recent o noua propunere de contract din partea campioanei Romaniei, iar Fanatik anunta acum ca atacantul nu mai vrea sa revina la reunirea lotului.

Potrivit sursei citate, Omrani nu mai vrea sa continue in Romania si incearca sa isi forteze o plecare gratuita inca din aceasta iarna. 

Clujenii i-au stabilit pretul de vanzare de 500.000 de euro, cu toate ca Omrani este in continuare unul dintre cei mai bine cotati fotbalisti din lotul lui Edi Iordanescu.

Transfermarkt il evalueaza pe atacantul francez la 2 milioane de euro, fiind al treilea cel mai bine cotat de la CFR, dupa Burca si Manea.

Pleacarea gratis a lui Bilel Omrani ar reprezenta inca o pierde financiara semnificativa pentru clujeni. La inceputul acestui an, Omrani a avut mai multe oferte din strainatate, insa pretul cerut de CFR atunci se ridica la aproape 5 milioane de euro.

Modifică setările cookies