BREAKING NEWS: "Ne-am inteles, vine duminica. Transferul e rezolvat!" Anunt de ultima ora al lui Becali despre achizitii

Sezonul a inceput pentru FCSB, achizitiile continua. Becali abia s-a activat.

Ieri l-a adus pe Vina. Urmeaza fostul mijlocas al CFR-ului Moutinho. Transferul e rezolvat, anunta Becali. Jucatorul vine duminica in Romania si va fi prezentat oficial. Becali n-a renuntat nici la negocieripe pentru un fundast stanga. Discuta atat cu De Nooijer, cat si cu Florin Stefan. Becali l-ar vrea si pe fostul dinamovist Salomao. I-a facut o oferta portughezului si asteapta raspunsul sau.

"Florin Stefan sau De Nooijer.. Va veni unul dintre ei. Daca-l iau pe Stefan, nu-l mai iau pe De Nooijer. Nu pot sa-i iau pe amandoi. Ce fac? Adun 4 fundasi stanga? Daca-l iau pe Stefan, nu-l mai iau pe De Nooijer. Mai am 2, pe Momcilovic si pe Stan. Moutinho vine duminica, semnam cu el, e facuta. Salomao e posibil sa vina", a spus Becali la PRO X.

Thierry Moutinho, 28 de ani, a jucat 9 meciuri pentru CFR sezonul trecut. A dat un gol si o pasa de gol pentru campioana de la Cluj.

Citeste si:Gigi BecaliFCSB
VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies