Partida Dinamo - Concordia a fost amanata oficial! Decizia luata de Miriuta dupa anunt

Autor: Sport.ro
Miercuri 20 Septembrie 2017, 12:32

	Partida Dinamo - Concordia a fost amanata oficial! Decizia luata de Miriuta dupa anunt

Liga Profesionista de Fotbal a decis amanarea meciului dintre Dinamo si Concordia Chiajna, programat la ora 21:00.

UPDATE | Cei de la Dinamo au decis sa efectueze un antrenament in aceasta seara in conditiile in care partida nu va mai avea loc. Vasile Miriuta este prezent la antrenament.

UPDATE | Varianta ca meciul sa se dispute maine e si ea aproape sa cada. Concordia joaca etapa viitoare sambata, astfel ca LPF si detinatorii de drepturi incearca sa nu incurce in continuare progamarile deja facute. Astfel, cea mai probabila data de disputare a partidei este 27 septembrie, conform surselor PRO TV. Regulamentul prevede ca partidele restante sa se dispute pana la incheierea turului.

UPDATE | Iata comunicatul oficial: "Avand in vedere avertizarea meteorologica emisa de Administratia Nationala de Meteorologie in cursul zilei de 20 septembrie 2017; Avand in vedere recomandarea adresata bucurestenilor de catre Primarul General al Municipiului Bucuresti, doamna Gabriela Firea de a evita orice deplasare incepand cu ora 20:00 a zilei de astazi, cu exceptia situatiilor de urgenta, precum si comunicatul emis de catre Federatia Romana de Fotbal prin care se recomanda intreruperea oricarei activitati fotbalistice in aer liber; Avand in vedere dispozitiile art. 12 alin. 1 din ROAF potrivit carora: «Forurile organizatoare au dreptul de a schimba, in cazuri exceptionale, stadionul, ziua, ora de incepere sau localitatea de disputare a jocului», pentru a nu pune in pericol viata sau integritatea fizica a participantilor si spectatorilor la jocul Dinamo 1948 – CS Concordia Chiajna programat sa se dispute pe Stadionul Central din Complexul Sportiv Dinamo in data de 20 septembrie 2017, incepand cu ora 21:00, Liga Profesionista de Fotbal decide schimbarea zilei de disputare a acestei partide la o data ulterioara, care va fi stabilita de comun acord cu reprezentantii detinatorilor de drepturi media", se arata in comunicatul Ligii Profesioniste de Fotbal.

UPDATE | A venit confirmarea oficiala - partida a fost amanata! Meciul urmeaza sa aiba loc joi, ora urmand sa fie stabilita in functie de discutiile cu televiziunile detinatoare de drepturi. Un anunt in aceasta privinta urmeaza sa fie facut in cel mai scurt timp

UPDATE | Conform Digi Sport, partida dintre Dinamo si Concordia a fost amanata de catre LPF. Informatia nu a fost pana acum confirmata oficial

UPDATE | LPF s-a intrunit de urgenta si a oferit aceeasi recomandare ca FRF, ca partida dintre Dinamo si Concordia Chiajna sa nu se joace in urma avertizarilor meteo. Decizia finala va luata de observatorul partidei, Imilian Serbanica, si de arbitrul partidei. Daca furtuna nu va permite inceputul meciului, se va amana initial cu o ora. Daca nu se va putea juca nici de la ora 22.00, atunci meciul va fi amanat cu 24 de ore.

UPDATE | FRF recomanda intreruperea activitatii fotbalistice in aer liber pe durata avertizarii meteorologice.

Federatia Romana de Fotbal recomanda, intr-un comunicat, intreruperea activitatii fotbalistice in aer liber pe durata avertizarii meteorologice.

"Avand in vedere avertizarea meteorologica emisa de Administratia Nationala de Meteorologie, Federatia Romana de Fotbal recomanda intreruperea oricarei activitati fotbalistice in aer liber in intervalul prognozat. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cu cod portocaliu de instabilitate atmosferica deosebit de accentuata, cantitati de apa importante, in intervalul 20 septembrie, ora 16 - 21 septembrie, ora 10, pentru judetele Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea si Bacau. De asemenea, a fost emisa si o avertizare cu cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, intensificari ale vantului si cantitati de apa insemnate pentru celelalte judete, pana pe 21 septembrie, ora 21. Conform ANM, temporar vantul va avea intensificari cu viteze care la rafala vor atinge 55-60 km/h, iar in timpul ploilor vor fi rafele de peste 65-70 km/h si vijelii", se arata in comunicatul citat.


Primaria Municipiului Bucuresti a emis astazi un avertisment oficial in urma codului de furtuni violente anuntat de Administratia Nationala de Meteorologie. In acest sens, PMB a decis sa inchida scolile la ora 17:00, pentru ca elevii sa ajunga acasa inaintea furtunii prognozate la ora 20:00.

In urma avertismentului lansat de PMB, LPF reactioneaza si ea.

Sursele www.sport.ro anunta ca LPF ia in considerare amanarea meciului Dinamo - Chiajna, programat la ora 21:00.

O decizie va fi luata pana la ora 16:00.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies