Covid klaus iohannis Superliga

Fara masca in aer liber de sambata! Suporterii revin pe stadioane. Anuntul de ultima ora al lui Iohannis

Fanii vor avea din nou acces la meciuri, iar mastile de protectie nu vor mai fi obligatorii in aer liber, a anuntat seful statului.

Abel Lorin
Data publicarii: Joi 13 Mai 2021, 18:37
Data actualizarii: Vineri 14 Mai 2021, 00:56

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca incepand din 15 mai se elimina obligativitatea purtarii mastii de protectie in exterior, cu cateva exceptii, respectiv pietele, targurile si statiile de transport public in comun.

"Din 15 mai se elimina portul mastii in exterior cu cateva exceptii - piete, targuri si statiile de autobuz. In aer liber se renunta la masca", a spus Iohannis intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni.

De asemenea, el a precizat ca tot din 15 mai se elimina restrictiile de circulatie noaptea si asupra programului agentilor comerciali.

"Activitatile sportive - posibile cu 25% din locuri ocupate. In interior vom avea de asemenea relaxari care incep majoritatea din 1 iunie", a mai spus Iohannis.

Presedintele Iohannis a avut o sedinta de lucru cu premierul Florin Citu, mai multi membri ai Guvernului, cu seful DSU, Raed Arafat, si directorul Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, Adriana Pistol.

Modifică setările cookies