BREAKING NEWS: 3 jucatori de MILIOANE dati afara de Becali: "Le-am zis sa-si caute echipe din vara!" Anunt de ultima ora

Becali e suparat pe jucatori dupa rezultatele din ultimul timp! La 3 dintre ei va renunta, a anuntat in direct la PRO X!

Stoian, Florentin Matei si Nedelcu sunt ca si plecati. Becali le-a transmis impresarilor sa le gaseasca echipe. Benzar si Tanase nu sunt in pericol.

"Am vazut ca in presa a aparut o lista neagra, l-am sunat pe MM imediat. I-am spus lui MM sa-i sune pe jucatori, ca n-am numerele lor. I-am spus sa-i zica lui Benzar ca m-a uimit anul asta. Tanase.. fara el, suntem praf! Sunt aiurea pe lista! Benzar e ucigator, imi place foarte mult! E mai bun decat atunci cand era la Viitorul! Stoian si Florentin Matei... am vorbit cu impresarii, i-am zis si lui MM: pregatiti-va, gasiti-le echipa din vara! La Nedelcu... i-am zis impresarului sa gaseasca echipa, nu cred ca mai poate juca la noi. Am inteles ca in Statele Unite ar mai fi deschisa perioada de transferuri. Nu mai vreau sa supar pe nimeni, dar la Steaua treuie sa joci fotbal, nu sa-ti fie rusine de Ianis", a spus Becali la PRO X.

Citeste si:Gigi BecaliFCSB
VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicamentul experimental pentru tratamentul coronavirusului care se testează și la noi. Este dezvoltat în Coreea de Sud
BRAT

Modifică setările cookies