Bourceanu este asteptat la negocieri! Presa din Turcia scrie ca Trabzonspor are o rivala puternica in semnatura stelistului! Cine il mai vrea pe capitanul Stelei

Autor: Sport.ro
Joi 30 Ianuarie 2014, 11:35

	Bourceanu este asteptat la negocieri! Presa din Turcia scrie ca Trabzonspor are o rivala puternica in semnatura stelistului! Cine il mai vrea pe capitanul Stelei

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Faptul ca vine liber de contract reprezinta un avantaj enorm pentru Bourceanu.

Presa din Turcia a preluat informatia lansata de Prosport si au intrat pe fir in transferul lui Bourceanu la Trabzonspor. Acestia au aflat ca romanul mai este dorit si de Stuttgart, fosta adversara a Stelei in Europa League, sezonul trecut.

Turcii scriu ca Bourceanu este asteptat la negocieri in zilele urmatoare, acesta urmand a parasi cantonamentul Stelei pentru a semna contractul cu Trabzonspor.

Bourceanu a jucat 2564 de minute pentru Steaua in acest sezon, in 28 de meciuri, totalizand 2 pase decisive, 1 gol si 8 cartonase galbene.

INTERES CONFIRMAT DE MAXIM

Alexandru Maxim, romanul care evolueaza deja la Stuttgart, a confirmat in toamna interesul echipei sale pentru Bourceanu:

"Au fost discutii cu jucatori despre el acum cateva luni. Ei ma intrebau despre el, am vorbit si cu alti oameni din club. Orice echipa de valoare ar avea nevoie de Bourceanu. M-as bucura pentru el si pentru orice roman daca ar ajunge in Bundesliga", a spus Alex Maxim in urma cu cateva luni.

Elena Udrea - 8 ani de închisoare, Ioana Băsescu - 5 ani, în dosarul finanțării ilegale a prezidențialelor din 2009
BRAT

Modifică setările cookies