Botosaniul vrea sa-l ia pe Golofca inapoi! Sfaiter, dupa ce Becali l-a scos din lot pe fotbalist: "Vedem la iarna"

Autor: Sport.ro
Luni 25 Septembrie 2017, 19:33

	Botosaniul vrea sa-l ia pe Golofca inapoi! Sfaiter, dupa ce Becali l-a scos din lot pe fotbalist: "Vedem la iarna"

Catalin Golofca nu a reusit sa marcheze pana acum pentru FCSB, iar patronul Gigi Becali l-a luat in vizor. Acesta l-a scos din lot pentru meciul cu Dinamo.

Catalin Golofca a fost achizitionat de FCSB in aceasta vara de la Botosani, insa moldovenii au pastrat un procent important din drepturile federative ale jucatorului. Cornel Sfaiter, presedintele Botosaniului, spune ca fotbalistul e detinut in coproprietate.

Sfaiter nu exclude posibilitatea ca FC Botosani sa-l rascumpere pe Golofca la iarna, daca fotbalistul nu va mai juca la FCSB.

"N-am zice niciodata 'nu' unei reveniri. Dar cred ca va mai avea sanse pana la iarna sa se impuna si sper sa o faca. Nu e intamplator ca a ajuns la Steaua, a aratat calitati. Steaua are un altfel de joc. La noi stiti ce evolutii a avut, a marcat, ne-a ajutat foarte mult.

O revenire nu este exclusa, pentru ca noi si Steaua il avem in coproprietate. Vom vedea in iarna ce solutii sunt, pentru ca si noi vom mai aduce unul sau doi jucatori", a spus Sfaiter la Telekomsport.

"De Golofca m-am convins. Doamne, fereste!", spunea Becali dupa CFR 1-1 FCSB.

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies