BORCEA II AMENINTA PE FOTBALISTI: "BATETI STEAUA SAU PLECATI!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 21 Noiembrie 2007, 13:57
"MECIUL CU STEAUA ESTE CAPITAL"

Mediafax / Dinamo nu mai poate pierde inca un derby, dupa infrangerea in fata celorlati rivali de la Rapid. Inca o infrangere ar aduce furtuna la Dinamo, care s-ar indeparta definitiv de obiectivul fixat: titlul sau Champions League. Cristi Borcea vrea sa profite de forma slaba a Stelei si sa castige castige in Ghencea. Borcea ii ameninta pe fotbalisti cu excluderea din echipa in cazul unui nou esec:

"La meciul cu Steaua nu le trebuie nicio prima speciala fotbalistilor. E un derby pe care trebuie neaparat sa-l castigam! Daca nu vor castiga meciul asta, vor avea probleme si cu banii si cu viitorul lor la Dinamo. Da, este o amenintare! Meciul cu Steaua este derby-ul campionatului. Vom face tot ce este posibil sa-l castigam. Avem nevoie de o victorie in Ghencea pentru a ne reveni in fata suporterilor si pentru a reintra in lupta pentru locul unu sau doi in clasament", a declarat Borcea.

CLICK AICI pentru mai multe declaratii:

Bolnavii de Covid-19 fug din spitale după decizia CCR, deși medicii se roagă de ei să rămână. ”Călcăm pe un teren nesigur”
BRAT